Touche Eclat

Zlatna olovka za lice okupano svjetlošću

Promo | Datum novosti: 8.2.2019. 15:48:00

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica, u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda.
Ovaj visažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi makeupa za lice, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen.
Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima. A sada započinje novo poglavlje linije Touche Eclat.
YSL Beauté predstavlja zaista uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten.  
Dostupan je u 6 nijansi i zahvaljujući svojoj formuli, savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.
„Ovo je idealan korektor koji jamči visoku pokrivenost uz prirodan izgled i blistav sjaj“, ističe Tom Pecheux, globalni direktor YSL Beautéa.
*Novo kolekcionarsko izdanje Touche Eclat nadahnuto je kultnim motivom strijele koja pogađa ravno u srce. Istaknut u prelijevajuće crvenoj nijansi na klasičnoj zlatnoj olovci, probudit će strast u svima koji ga ugledaju.
Posebno je izdanje dostupno u dvije nijanse: br. 1, 2.
*Touche Eclat Le Teint koji donosi čaroliju iluminatora u olovci Touche Eclat cijelom licu. Iz redovitog asortimana, dostupan u 8 nijansi.
Bestežinski sjaj. Besprijekorna pokrivenost.
*Touche Eclat shimmer u stiku novi je neizostavan proizvod dekorativne kozmetike. Njegova prozračna, kremasta tekstura u stiku lako se nanosi, dajući ujednačen završni sjaj.
Ovi metalik shimmeri čarobnog sjaja dostupni su u 3 nijanse.
Zaštitno lice nove kampanje je Kaia Gerber.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što