Povratak u 90-te

Za sezonu proljeće/ljeto 2017., eNVy room predstavlja minimalističku kampanju u kojoj je osnovni fokus na haljini i ljepoti žene. 

Datum novosti: 18.7.2017. 14:04:00

Uz pomalo filmski pristup, zadanoj bridal temi, eNVy room nas vraća u 90-te i eru supermodela, vrhunca ženstvenosti, oblina i modne fotografije. Zaštitno lice bridal kampanje je Vesna Parčina, djevojka koja je dugi niz godina nosila eNVy room modele na pistama i koja spada u grupu najistaknutijih modela hrvatske modne scene.
Prateći temu nova kolekcija vjenčanica je pročišćena i minimalistička. Bijele haljine, kako ih Nikica i Vjeko vole zvati, svakako nisu nešto što često možemo vidjeti na našem tržištu. Lagane, jednostavne i ležerne bijele haljine su i ove sezone okosnica eNVy room rukopisa koji već dugi niz sezona usrećuje sve više mladenki željnih nečeg drugačijeg. Slip haljine golih leđa izrađene od mreže, obasute sitnim cvjetovima te one izrađene od mekih svilenih listića navest će svaku mladenku da nesmetano provede večer plešući sa svojim najdražima. Tu su i elegantne haljine koje prate liniju tijela, no s malim pomakom u vidu neočekivanih džepova te raskošne krinoline od super lagane svilene organze kombinirane s filigranskom čipkom.

Foto: Marko Grubišić
MUA: Sanja Agić
Hair: Draška Topić
Model: Vesna Parčina

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što