Melankolično i poetično

Poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja treću kolekciju iz svoje Bridal linije, snimanu u predivnom ambijentu privatnog vrta podno Sljemena 

Datum novosti: 6.8.2014. 18:53:00

Nova kampanja vjenčanica poznatog dizajnera Ivana Alduka mistična je priča u kojoj je glavnu ulogu preuzela predivna Ana Laura Kapetanović iz Talia models, a realizirala ju je modna fotografkinja Mare Milin. Riječ je o trećoj Alduk Bridal kolekciji za sezonu jesen/zima 2014/2015 koja prikazuje estetski prepoznatljiv i stilski dorađen nastavak unikatnih vjenčanih haljina koje se izrađuju prema postulatima visoke mode. Snimane u predivnom vrtu obitelji Radanović podno Sljemena, mistične i mjesečinom okupane fotografije prikazuju bajkovite i izuzetno ženstvene Alduk vjenčanice.

"Nakon prve dvije bridal kampanje koje su nastale u interijeru, u slikarskom studiju i dvorcu Trakošćan, ovu novu odlučili smo vizualno oblikovati u eksterijeru predivnog vrta obitelji Radanović. Radna tema nove kampanje bila je "ponoć u vrtu", a na taj način smo dobili mistične, mjesečinom okupane fotografije s kojima sam iznimno ponosan jer su, kao i sve naše kampanje, rađene s mnogo strasti i entuzijazma te ih odlikuje vrhunska kvaliteta" objasnio je Ivan Alduk.

Vjenčane haljine u off bijeloj, vaniliji i boji slonove kosti u novoj kolekciji uparene su s bijelom, srebrnom i zlatnom bogatom čipkom te tankim remenjem u struku. Moderan prizvuk ove Alduk linije koja je lišena svih suvišnih i često kičastih detalja je osjetan i u samom stajlingu modela koji je decentan i ostavlja snažan dojam elegancije. Ručni rad, vezenje i aplicirani 3D detalji te čipka, uz najfinije tkanine, svaki model čine posebnim, modernim i prema reakciji klijentica, vrlo traženim.

"Fotografski rukopis Mare Milin vidljiv je i u ovoj kampanji i sa sobom nosi jednu melankoliju i poetičnost koju je ispred objektiva maestralno odradila Ana Laura Kapetanović. Model koji je svoju karijeru razvijao vani, a ponajviše u Parizu s vrhunskim dizajnerima, svojim profesionalnim ponašanjem naprosto je oduševio sve prisutne na setu, stoga vjerujem da će se Ana Laura sasvim sigurno pojaviti u još nekim Alduk projektima“ izjavio je Ivan Alduk.

Duge i raskošne vjenčane haljine prepoznatljivog Alduk dizajna odlikuju se svojom bezvremenošću jer su istovremeno i klasične i moderne, a svaka mladenka se u njima osjeća posebno, kako zbog samih modela tako i zbog izrade prema mjerama klijentice.

Šminku potpisuje Mihaela Dodić, frizuru Keune Akademija, a posao asistenta fotografije odradio je Milan Krkač. 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što