Proljeće-ljeto 2015

Glamour starog Hoolywooda u novoj Alduk Bridal kampanji za sezonu proljeće-ljeto 2015.

Datum novosti: 6.3.2015. 14:01:00

Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju. Riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015. Fotografije je snimila modna fotografkinja Mare Milin, a ulogu Alduk mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela. Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za Alduk Bridal liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.
"Mare Milin zaslužna je i za ove fotografije jer sam njoj povjerio snimanje bridal kampanja, upravo zato što smatram da svojim fotografskim izričajem savršeno nadopunjuje dizajn i kvalitetu koju želimo predstaviti našim klijenticama", objasnio je Ivan Alduk.
Nova Alduk Bridal kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja. Alduk vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju ono što se želi skriti.
"Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu", kaže Ivan Alduk.
Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa, karakteristike su novih vjenčanica koje se već mogu isprobati i naručiti u Alduk studiju, a sve informacije su dostupne i na web stranici www.alduk.hr.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što