Vjenčanice Artajan

Vlasnica i glavna stilistica Nika Ćurić pomoći će Vam savjetima kako bi pronašli idealnu haljinu 

Datum novosti: 26.3.2014. 15:56:00

Smješten u zelenom Maksimiru, na putu koji uz park i šumu vodi prema gornjem Bukovcu i Sljemenu, salon vjenčanica Artajan je novouređeni, originalan prostor dizajniran s puno pažnje, igre stilova kroz umjetnost renesanse, baroka i modernih shabby chic ideja.
U Artajanu, vrijeme je rezervirano samo za Vas, a vlasnica i glavna stilistica Nika Ćurić pomoći će Vam personaliziranim savjetima kako bi pronašli idealnu haljinu koja će istaknuti prirodnu ljepotu i posebno obilježiti dan Vašeg vjenčanja. Od romantičnih i jedostavno elegantnih, do raskošnih i bogato dorađenih balskih vjenčanica, snježne bijele, pastelne nježno roze ili boje bjelokosti, s detaljima od fine čipke, svilenih vrpci, bisera i dijamantno sjajnih vezenih ukrasa možete opušteno isprobati brojne modele među najnovijim kolekcijama vrhunskih dizajnera iz njujorškog modnog opusa Angeline Facende, Alite Graham i  ostalih izabranih modela iz visoke mode te pronaći onu koja će savršeno pristajati.
Pogrešan je mit mišljenje kako vjenčanica koju izaberete znači puno samo taj jedan Dan. Vjenčanica donosi bezvremensku dodatnu vrijednost dražesnim sjećanjima na posebne trenutke Vašeg života. Upravo zato svaka vjenčanica koja je dobila svoje mjesto u Artajanu pravo je djelo modne umjetnosti koje odražava marljivost i darovitost kreativnih dizajnera, kao i mnogo uloženog vremena u procesu stvaranja, od same skice do zadnjeg pažljivo ušivenog detalja. Naša misija je da kroz najveću pažnju pomognemo svakoj mladenki u izboru vjenčanice koja će ispuniti njezine želje i pristajati joj istinski najljepše.
Sastavni dio ponude u Artajanu su haljina za djeveruše i posebno dizajnirane haljine za majke mladenki. Kolekcije Affairs, VM, Sticks & Stones, Bridesmaids i Paparazzi s potpisom dizajnerice Madeline Gardner i Angeline Faccende sofisticirano prate najnovije trendove u modi, laskaju svakoj figuri ženskog tijela i čine idealnu kombinaciju za svaku svečanu prigodu.
Posjetom Artajanu doživjeti ćete zabavu kroz pravo modno istraživanje i osjetiti čarobnu uvertiru uzbudljivog razdoblja pred veliki dan vjenčanja. www.artajan.hr

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što