Uvjeti korištenja

Ovdje utvrđeni uvjeti odnose se na korištenje stranica i na njima ponuđenih usluga. Korištenjem ovih stranica prihvaćate uvjete kako slijede.
Nova media pridržava pravo izmjene uvjeta korištenja. Korištenje stranica i nakon ažuriranja pretpostavlja vaš pristanak na izmjenjene uvjete.
U slučaju kršenja ovih pravila nova media pridržava pravo primjene zakonskih mjera, uključujući i pravo blokade pristupa ovim Internet stranicama s određene Internet adrese.

Autorska prava

Zaštićeni znakovi proizvoda i usluga te logotipi (u daljnjem tekstu: "znakovi") istaknuti na stranicama vlasništvo su nova media i trećih. Posjetiteljima je zabranjena upotreba bilo kojeg znaka u bilo koju svrhu, uključujući i njegovu upotrebu kao meta oznake na drugim Internet stranicama i prostorima na Internetu bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika.
Sve informacije i sav sadržaj, uključujući i sav software dostupan na stranici ili putem iste podliježu zaštiti autorskih prava.
Posjetiteljima nijsu dopuštene preinake, kopiranje, distribuiranje, prenošenje, izlaganje, objavljivanje, prodaja, licenciranje i stvaranje izvedenih djela, kao i korištenje bilo kojeg sadržaja dostupnog na ovim stranicama ili putem istih za bilo koju komercijalnu ili javnu svrhu.

Ograničenje odgovornosti

Nova media ne jamči da informacije, software, proizvodi i opisi usluga, objavljeni na ovim ili povezanim stranicama, ne sadržavajui netočnosti ili tipografske pogreške i da je sadržaj ovih stranica potpun ili ažuran niti ima obvezu ažurirati sadržaj ovih stranica te izričito odbacuje bilo kakvu odgovornost za njih.
novamedia pridržava pravo promijeniti sadržaj stranica u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti o tome. Jednako tako može poboljšati ili izmijeniti stranice u bilo kojem trenutku.
Nova media i njezini zaposlenici ili zastupnici neće snositi odgovornost za bilo kakvu štetu proizašlu iz upotrebe, ili u vezi s upotrebom stranica ili povezanih stranica, iz kašnjenja ili nemogućnosti uporabe stranica ili povezanih stranica.

Povezane Internet stranice

Nova media zadržava pravo deaktiviranja svakog neovlašteno postavljenog linka ili okvira i izričito odbacuje svaku odgovornost za sadržaj dostupan na bilo kojoj Internet stranici povezanoj sa ovim stranicama. Linkova na našim stranicama za povezivanje s drugim stranicama koristite na vlastiti rizik i odgovornost.
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što