Oglašavajte s nama

Gotovo 12 mjeseci mladi se parovi pripremaju za veliki dan i odlučuju na koji način potrošiti pravo malo bogatstvo za svoje vjenčanje, svečani prijem, vjenčano putovanje i stvari neophodne za započinjanje zajedničkog života. Nudimo vam provjereno učinkovite načine da vašom promidžbenom porukom doprete do njih.

Oglašavanje na stranici novavjenčanja.hr   media kit-download

Zašto se oglašavati na Webu?

Broj korisnika internetskih sadržaja u stalnom je porastu. Tvrtka koja je prisutna na Webu, odnosno ima funkcionalne Web stranice, trebala bi ih promovirati. Oglašavanjem na internetu lako se dolazi do ciljane publike koja traži upravo proizvod ili uslugu koju vi prodajete odnosno nudite. Taj je cilj moguće ostvariti kroz "brand naming" ili kreiranje imena i svijesti o tvrtki odnosno „click through“ tj posjet stranici oglašivača neposredno s naših web stranica. Marketinšku kampanju na internetu moguće je osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku, način njenog provođenja može se mijenjati i usmjeravati nakon njenog početka.

Oglašavanje u magazinu NOVAVJENČANJA  media kit-download

Zašto se oglašavati u tiskanim medijima?

Prema posljednjim istraživanjima u Hrvatskoj, potvrđuje se rast popularnsti tiskanih medija i navike čitanja dnevnih novina i magazina. Tiskani mediji dopiru do široke čitateljske publike kao i one, usko ciljane, koja očekuje da oglasi budu nadogradnja redovnom sadržaju, što posebno vrijedi za luksuzne magazine koji diktiraju trendove i potiču konzumerizam selektivnih brandova. Oglašavanje u luksuzno opremljenom magazinu sigurno će doprinijeti ugledu i statusu oglašivača.
Magazin targetira točno određene skupine čitatelja, uslijed čega oglašivači imaju priliku svoje poruke usmjeriti i prilagoditi onima koji su i njihovi potencijalni potrošači. Pretpostavka je da čitatelj nabavlja određeni časopis zato što ga sadržajno zanima pa sa sigurnošću možemo potvrditi da će takav čitatelj pomno iščitati svoj omiljeni časopis. Uz to svaki oglašivač može vrijednost svojeg branda ukomponirati u sadržaj tiskovine kako bi zajednički zadovoljili zahtjeve i potrebe svojih čitatelja.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što